+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

SMOOTH NEWS

Fedtfrysning Vs Fedtsugning – Hvorfor fedtfrysning er det sikre valg

Når man søger den perfekte kropsform, står mange over for dilemmaet mellem fedtfrysning og fedtsugning. Selvom begge metoder er effektive, hvordan ved du, hvilken der passer bedst til dine behov? I denne vejledning vil vi udforske begge teknikker for at hjælpe dig med at tage en informeret beslutning.

Hvad indebærer fedtfrysning

Fedtfrysning, også kendt som kryolipolyse, er en banebrydende teknik, der benytter sig af kold temperatur for at nedbryde fedtceller, mens det omkringliggende væv forbliver intakt. Over tid vil kroppen naturligt udskille de ødelagte fedtceller, hvilket resulterer i en mere tonet og defineret kropskontur. Hos Smooth er denne procedure designet til at være så behagelig og effektiv som muligt, og den er blevet et populært valg for dem, der ønsker en ikke-kirurgisk løsning til kropskonturering.

Hvordan foregår fedtfrysning hos Smooth?

Hos Smooth er fedtfrysning en skræddersyet behandling, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker. Behandlingen går i sin enkelthed ud på at anvende kontrolleret nedkøling til at fryse og ødelægge uønskede fedtceller uden at skade det omkringliggende væv.

Behandlingsprocessen:

Konsultation: Før selve behandlingen starter, gennemføres en indledende konsultation. Her vurderes det specifikke område, kunden ønsker behandlet, og der lægges en plan for, hvordan fedtfrysningen skal foregå.

Forberedelse: Området, der skal behandles, markeres, og et beskyttende geléark placeres på huden for at beskytte den mod direkte kontakt med frysemaskinen. 

Applikation: En applikator, der fungerer som en vakuum-sug, placeres på det ønskede område. Denne trækker det uønskede fedt op i maskinen, hvor det nedkøles til en temperatur, der får fedtcellerne til at krystallisere og dø.

Efter behandlingen masseres området let for at forbedre blodcirkulationen og fremskynde processen med at fjerne de døde fedtceller.

Behandlingsområder mænd

Maven: Maveområdet er ofte et primært fokus for mange mænd. Med alderen eller livsstilsændringer kan fedt have en tendens til at ophobe sig her, hvilket resulterer i det, mange kalder en “øl-mave”. Dette mavefedt kan være særligt stædigt og ikke reagere så effektivt på kost og motion som fedt på andre dele af kroppen. Desuden kan mavefedt være forbundet med sundhedsrisici, da det kan omfatte både det synlige fedt på overfladen og det dybere viscerale fedt, der omgiver indre organer. Fedtfrysning kan hjælpe med at reducere dette fedtlag, hvilket giver en fladere og mere tonet maveprofil.

Flankerne: Også kendt som “kærlighedshåndtagene”, er flankerne et andet almindeligt problemområde. Dette fedt kan sidde på siderne af taljen og kan gøre det svært for mænd at passe ind i tøj eller føle sig komfortable uden en skjorte.

Brystområdet: For nogle mænd kan brystområdet blive et bekymringspunkt, især hvis de oplever gynækomasti, en tilstand hvor brystvævet bliver forstørret. Fedtfrysning kan hjælpe med at reducere størrelsen og give et mere maskulint udseende.

Ryg, hage og lår: Andre områder som ryggen, under hagen og lårene kan også behandles med fedtfrysning. Disse områder kan akkumulere fedt over tid, og behandlingen kan hjælpe med at opnå en mere defineret og tonet kropskontur.

Uanset om målet er at forbedre ens fysiske udseende, øge selvtilliden eller adressere sundhedsbekymringer, tilbyder fedtfrysning en effektiv og ikke-kirurgisk løsning for mænd, der ønsker at tackle disse problemområder.

Behandlingsområder kvinder

Maven: Maveområdet er et hyppigt fokusområde for mange kvinder, især efter graviditet eller hormonelle ændringer. Fedt kan ophobe sig her og skabe en bulet profil, som kan være svær at tackle med almindelig motion og kost. Fedtfrysning kan hjælpe med at reducere dette fedtlag, hvilket giver en fladere og mere tonet mave.

Hofter og flanker: Kendt som “kærlighedshåndtag” eller “hip dips”, er disse områder, hvor mange kvinder oplever uønsket fedtakkumulering. Dette kan påvirke kroppens silhuet og gøre det svært at bære tætsiddende tøj. Fedtfrysning kan effektivt reducere fedtet i disse områder og give en mere harmonisk kropskontur.

Brystområdet og armene: Nogle kvinder kan opleve uønsket fedtakkumulering i brystområdet eller på armene. Dette kan påvirke tøjvalg og selvtillid. Fedtfrysning kan hjælpe med at tone og forme disse områder, så de ser mere definerede og slanke ud.

Lår, bagdel og hage: Indre og ydre lår, bagdelen og området under hagen er også almindelige problemområder for kvinder. Disse områder kan akkumulere fedt, hvilket kan gøre det svært at finde tøj, der passer godt, eller føle sig selvsikker i bestemte outfits. Fedtfrysning kan hjælpe med at reducere fedtet og give en mere tonet og defineret kropskontur.

Uanset om målet er at forbedre ens fysiske udseende, øge selvtilliden eller adressere specifikke kropsbekymringer, tilbyder fedtfrysning en effektiv og ikke-kirurgisk løsning for kvinder, der ønsker at tackle disse problemområder.

Sådan fungere fedtsugning

Fedtsugning, også kendt som liposuktion, blev introduceret som en revolutionerende metode til at fjerne uønskede fedtdepoter fra kroppen. 

Ideen var at give personer en hurtig løsning på problemområder, der ikke reagerede på traditionelle metoder som kost og motion. Men som med mange hurtige løsninger, kommer der ofte en pris. 

Forberedelsen til en fedtsugningsoperation er ikke kun tidskrævende, men også belastende for kroppen. Patienter skal gennemgå omfattende medicinske undersøgelser, forberede sig på de potentielle risici ved anæstesi og ofte tage en pause fra deres daglige rutiner. 

Dertil kommer den mentale belastning ved at skulle forberede sig på en invasiv procedure og de potentielle komplikationer, der kan opstå.

Sådan fjernes fedt, ved en fedtsugning

Ved fedtsugning fjernes fedt ved hjælp af en kirurgisk procedure, hvor en kirurg laver små snit i det ønskede område på kroppen. Gennem disse snit indsættes en tynd, hul kanyle, som er tilknyttet en vakuummaskine. 

Kirurgen bevæger kanyle frem og tilbage i det fedtlag, der skal behandles, og vakuummaskinen suger fedtcellerne ud gennem kanyle. 

Efter at det ønskede mængde fedt er blevet fjernet, lukkes snittene, og området bandageres. Det er en invasiv metode, der kan medføre forskellige risici og bivirkninger, herunder infektion, blødning, arvæv og ujævnheder i huden. 

Efter proceduren kan patienten opleve hævelse, blå mærker og ømhed i det behandlede område.

Fordele ved fedtfrysning

  • Ikke-kirurgisk: Fedtfrysning hos Smooth er en ikke-invasiv procedure, hvilket betyder, at der ikke er behov for snit, nåle eller kirurgi.
  • Minimalt ubehag: Under behandlingen kan klienter opleve en let kølende fornemmelse, men de fleste beskriver det som ganske behageligt. Der er ingen væsentlige bivirkninger forbundet med behandlingen.
  • Hurtig genopretning: Efter en fedtfrysningsprocedure hos Smooth kan klienterne straks fortsætte deres dag som planlagt. Selvom der kan forekomme mindre blå mærker afhængigt af behandlingsområdet, og nogle kan opleve let ømhed i dagene efter, er disse symptomer midlertidige og forsvinder hurtigt.
  • Efterbehandling: Efter behandlingen anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet i de første 24 timer, da kroppen arbejder på at behandle og fjerne de ødelagte fedtceller. Det anbefales også at drikke rigeligt med vand og undgå sauna for at støtte kroppens naturlige udskillelsesproces.

 

Book tid til fedtfrysning

Du kan booke tid til fedtfrysning her: BOOK – Du kan også kontakte os omkring mere information om den rette behandling netop til dig.

Selima

Selima

Indehaver af SMOOTH & uddannet kosmetolog. Mit ønske er at gøre livet nemmere for kvinder, som ikke havde det tilpas i deres egen hud – eller i dette tilfælde med deres hårvækst.

DEL INDLÆG:

SOCIALE MEDIER:

MEST POPULÆRE:

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hold dig opdateret på de seneste SMOOTH news. Vær blandt de første der modtager kampagner og nyheder.

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!