SMOOTH DELBETALING

Betal 499.- pr. Måned uanset pris - helt gratis og uden renter eller gebyr

LASERHÅRFJERNING SKAL VÆRE FOR ALLE

Er du klar til at blive hårfri, men synes måske det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller gerne lige vil have det ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger?

Bare rolig, vi har løsningen til dig!

Du kan nu få et laserforløb hos SMOOTH på delbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få. Det betyder, at du blot skal betale 499 kr. om måneden – uanset hvilken behandling du vælger.

•  Kun 499 kr. om måneden

•  Ingen renter og gebyrer

•  Gælder for alle områder og pakker, hvor prisen er over
499 kr. pr. behandling

•  Slip alle bekymringer og bliv Smooth!

Vi mener, at permanent hårfjerning skal være for alle, men vi ved også godt, at det for mange kan være mange penge at skulle betale hver 4.-6. uge. Derfor har vi skabt denne løsning, så alle kan få følelsen af at være Smooth til en fast månedlig pris. Hos SMOOTH kommer vores kunder altid i første række, hvorfor vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig, så du kan blive hårfri og gå ud i verden med øget selvtillid og stråle som den bedste version af dig selv!

Uanset pris på ydelsen kan man blot afbetale fra 499.- pr. måned uden renter og gebyr.

Sådan fungerer det

Du ansøger om at låne penge gennem vores samarbejdspartner Resurs Bank her på siden. Når du er godkendt, kan du starte dit forløb på afbetaling. I klinikken vil du efter din behandling skulle logge ind med nemID hos Resurs Bank og godkende beløbet på den behandling, som du har modtaget. Vores behandlere vil guide dig gennem processen. På din profil i Resurs Bank vil du kunne se, hvor meget du har brugt.

Step 1:
Ansøg ved at trykke på linket nedenunder

Step 2:
Udfyld ansøgningen

Step 3:
Du modtager din låne kode på e-mail

Step 4:
Brug lånekoden til betaling i butikken

Ofte stillede spørgsmål

Du kan ansøge om at låne penge gennem vores samarbejdspartner Resurs Bank gennem linket på siden ”Afbetaling”.

Du betaler fast 499 kr. om måneden, hvor du til sidst vil have betalt for det antal behandlinger, du har fået.

 

Dem skal du ikke tænke på, for det betaler vi nemlig for dig. På den måde skal du blot betale for de behandlinger, du får.

 

Alle kan som udgangspunkt benytte sig af vores afbetalingsordning. Hvis du er i RKI kan du dog desværre ikke låne gennem vores samarbejdspartner Resurs Bank.

Du betaler fast 499 kr. om måneden, og det beløb du afdrager på, vil altid kun svare til prisen på de behandlinger, du har fået.

VIDSTE DU AT VI HAR STUDIERABAT?

Vi mener, at permanent hårfjerning skal være for alle, og derfor tilbyder vi rabat til dig, der er studerende, så du også kan opleve følelsen af at være smooth. Det eneste du skal gøre er at fremvise gyldigt studiekort og så kan du spare 10% på alle dine behandlinger hos SMOOTH!