SPØRGSMÅL OG SVAR

Generelt

Hvordan bestiller jeg tid?

Det gør du i vores online booking på www.smooth.dk. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med dette, hvis du sender os en mail på kontakt@smooth.dk.

Hvordan aflyser jeg eller rykker min tid?

Vi har fuld forståelse for, at du kan være nødsaget til at aflyse eller ombooke din tid. Vi beder dig dog om at gøre det senest 24 timer inden din behandling, da vi ofte har mange kunder på venteliste til vores behandlinger, som gerne vil have tiden. Det er altid nemmest at rykke eller aflyse din tid inde i vores online booking, som du finder på www.smooth.dk.

Skal du bruge yderligere hjælp kan du skrive til vores kundeservice på kontakt@smooth.dk. Vores kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 8-16. Vil du i kontakt med os uden for kundeservices åbningstid, så kan du kontakte den klinik din henvendelse drejer sig om på: 

Osterbro@smooth.dk 

Frederiksberg@smooth.dk

Lyngby@smooth.dk

Aarhus@smooth.dk

Melder du afbud for sent, opkræver vi et gebyr på 50 % af behandlingens oprindelige pris op til 1000 kr. Ved udeblivelsen fra behandlingen opkræver vi 100 % af behandlingens pris op til 1000 kr

Jeg kan ikke finde en ledig tid hos ønsket behandler?

Vi oplever, at vores tider meget hurtigt bliver booket op, og derfor anbefaler vi altid, at du booker god tid i forvejen, så vi er sikre på, at dine tider svarer til det anbefalede forløb.

Er priserne pr. gang eller for hele forløbet?

Alle priser er altid pr. gang, da alles forløb er unikke og individuelle.

Jeg vil gerne købe et gavekort. Hvordan gør jeg?

Hvis du har mulighed for at komme ind i vores klinikker, kan vi udstede vores flotte gavekort til dig. Har du ikke mulighed for det, kan du kontakte os på kontakt@smooth.dk, hvor vi kan hjælpe med at udstede den online.

Gavekort kan bruges i alle vores klinikker.

Bikini, tanga eller brasil? Hvad er forskellen?

Bikini og Tanga er nærmest det samme hos os. Det er alt, hvad der stikker ud af en ”tynd” trusse.

Ved Brasil tager man alt hår ved intim og mellem ballerne. Dog kan du altid selv bestemme, om du vil beholde en trekant eller streg.

Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke kan få svar på jeres hjemmeside. Hvem kontakter jeg?

Du kan altid henvende dig til vores kundeservice på kontakt@smooth.dk, eller ringe til os på 28117373. Vores kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 8-16.