LEDIGE STILLINGER

Hos SMOOTH har du rig mulighed for selv at sætte præg på din stilling samt at opbygge en karriere i virksomheden. SMOOTH er en virksomhed i vækst, hvorfra der ikke er langt fra klinik til hovedkontoret, hvis man ønsker mere ansvar og vil have større indflydelse i virksomheden.

Vil du være en del af Team SMOOTH? Vi søger løbende Smooth Operators til vores klinikker. Herunder kan du se de aktuelle ledige stillinger. Hvis du ikke kan finde en stilling, der passer til dig, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til jobs@smooth.dk

Din ansøgning vil blive opbevaret i 3 måneder hvorefter den slettes fra vores system. Såfremt du ønsker at trække din ansøgning tilbage, så send en mail, og vi vil slette dig fra systemet. 

Hvem er Team SMOOTH?

Team SMOOTH består af en masse skønne personligheder. Hos SMOOTH gør vi meget ud af det sociale, hvor vi skaber relationer klinikker og hovedkontoret imellem. Vi har en helt særlig you do you-attitude, som både gælder for vores kunder, men også for vores behandlere. Derfor vil du hos SMOOTH aldrig se behandlere i uniformer eller kitler, da vi opfordrer alle vores ansatte til at være 100% sig selv. Kun på den måde, kan vi give kunderne den bedste oplevelse. SMOOTH er for dig, der elsker et arbejdsmiljø, hvor der er run på og sker mange spændende ting. For dig, som er udadvendt og elsker at snakke med mennesker og som elsker en god arbejdskultur, hvor vi gør hinanden bedre og vokser sammen.