Vælg dit studio

læs mere

Er du interesseret i at arbejde hos SMOOTH?

Vi er altid på udkig efter passionerede mennsker, der er lige så dedikerede som os – og embracer skønhed i alle dets facetter. Synes du, det er vigtigt at støtte dem omkring dig og vokse sammen ? Så kan du udforske vores karrieremuligheder lige her. 

sticker-sparkle
;

information til nye smoothies

Skin:


I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed, skal du have en konsultation inden din første behandling. Men bare rolig, konsultationen er gratis. Du kan booke en konsultation med behandling fra start, eller du kan booke din behandling hos behandleren efter din konsultation.

Shapes:
Fedtfrysning, BodyShaping og Supreme Trainer kan bookes i vores studios på Frederiksberg, i Kongens Lyngby, Aalborg, Aarhus og Odense. Husk at booke en konsultation inden din første behandling.

Aesthetics:


Inden din første Aesthetics behandling skal du have en konsultation med en af vores læger eller sygeplejersker. Her skræddersys dit behandlingsforløb og du får svar på eventuelle spørgsmål.  Efterfølgende er det obligatorisk at have 48 timers betænkningstid. Du kan booke din behandling på forhånd, vi anbefaler dog, at du venter til efter din konsultation. Så har du fået lægens input og du er sikker på, at du booker den rigtige behandling.

VI HAR ÅBNET FOR BOOKINGER TIL AESTHETICS

NU kan du booke dig ind til kosmetiske behandlinger såsom filler, botox, PRP/PRF, skinbooster og NanoNeedling hos SMOOTH.

 

Find behandlingen for dig og få dit lanceringstilbud lige her.