+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
100% Tilfredshedsgaranti
+ 10.000 Tilfredse forløb
Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Sklerosering

Har du oplevet at dække dine ben til om sommeren, selvom du langt hellere ville have din yndlingssommerkjole på? We got you, babe. Sklerosering er en behandling til karsprængninger i benene, og vi ved, at tydelige store karsprængninger kan være generende. Ved sklerosering indsprøjter man en væske, som får karrene til at lukke sig og forsvinde. Dermed kan du opnå et smooth look og slippe for bekymringerne, når du vælger outfits i de varmere måneder.

Karsprængninger på benene er meget almindeligt og ses typisk med alderen og specielt efter graviditet. De viser sig som blå-lilla forgreninger på benene og ses i forskellige størrelser. Hvis karsprængningerne har en vis størrelse, kan vi anvende mikrosklerosering til at fjerne dem. Med sklerosering kan du få et flot resultat og fornyet selvtillid til at vise dine smooth ben frem.

Behandlingstid:

20-30 min

Resultat ses:

0-2 måneder

Holdbarhed:

Permanent løsning 

Konsultation:

Gratis

Pris:

Fra 1.500,-

Forløb:

ca. 2-4 behandlinger

Lad hudlæge Kristian fortælle dig,
hvorfor du skal vælge sklerosering hos SMOOTH.

Hos SMOOTH er vi specialister i glat hud, og vi udfører KUN behandlinger, der netop har med glat hud at gøre. Vores læge Kristian er hudlæge med 10+ års erfaring fra bl.a. Odense og Aalborg hospital. Han er med til at undervise og godkende vores sygeplejersker, inden de bliver registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Det er Kristian, der sætter rammerne for dit forløb med sklerosering, så du kan føle dig tryg  hele vejen igennem og få det bedste resultat med helt SMOOTH ben.

Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før
Efter
Efter
Efter
Før
Før

*Billeder er taget under behandlingen, hvor man kan se øjeblikkelig effekt af indsprøjtningen.

SMOOTH all the way round!

Hør fra nogle af vores SMOOTH Babes, som er kommet af med karsprængninger og nu er klar til at hoppe i sommerkjolen eller shortsene uden bekymringer! Karsprængninger i blå-lilla nuancer på benene er meget almindeligt blandt mange kvinder og kan opstå med alderen og særligt under graviditet. Med et forløb med mikrosklerosering kan du komme af med karsprængninger permanent og nyde det smooth liv!

Derfor skal du vælge sklerosering hos os

Opnå et permanent resultat med sklerosering, så du kan nyde dine smooth ben året rundt uden bekymringer.

Nem og overskuelig pris. Andre klinikker skriver udelukkende fra-priser, men vi er transparente og oplyser priser pr. injektion, så du ved lige præcis, hvad du skal betale.

Hos SMOOTH er vi specialister i glat hud, og med sklerosering kan vi give dig et endnu mere smooth look, så du kan få fornyet selvtillid.

BEHANDLINGEN SOM HJALP MIG EFTER MIN FØDSEL!

Hvis du har fulgt med hos SMOOTH, så ved du, at jeg er en almindelig kvinde, som gerne vil hjælpe andre kvinder. Efter min graviditet døjede jeg med karsprængninger på mine ben.

De generede mig meget særligt i sommerperioden, hvor jeg ikke følte mig godt tilpas med at have bare ben.

Jeg gik derfor i research-mode og undersøgte de forskellige løsninger på markedet. Her prøvede jeg Sklerosering med fantastiske resultater, men til en meget dyr pris.

Min mission er at skabe kvalitetsbehandlinger til priser, hvor alle kan være med, og derfor så jeg med det samme et behov for at kunne tilbyde denne behandling til andre kvinder med samme problem, til en bedre pris.

Derfor kan du nu, ligesom mig, slippe for karsprængninger og vise dine smooth ben frem året rundt, uden bekymringer.

Derfor er vi billigere end andre klinikker, prissammenligning
Billigste på markedet
Billigste på markedet, sklerosering
Derfor er vi billigere end andre klinikker, prissammenligning

PRISER

Konsultation:

Gratis og uforpligtende

1 injektion

1.500,-

Ekstra injektion

500,-

*Priserne for antal af injektioner er gældende for en enkelt behandling, dog kan du have behov for et forløb bestående af flere behandlinger. Antal af injektioner vurderes til konsultation sammen med lægen.

Book dig ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores speciallæge. Find ledige tider her:

Play Video

Step by Step

1.

Du booker en konsultation online.

2.

Du tager billeder af dine karsprængninger og uploader dem.

3.

Du udfylder helbredsskemaet hjemmefra.

4.

Konsultation tid, hvor du får at vide, hvor mange injektioner du kan få.

5.

48 timer efter modtager du samtykke på mail, som du skal skrive under på.

6.

Du får din behandling.

Sklerosering vs. IPL

Sklerosering fungerer ved, at man indsprøjter en væske i blodkarret, hvor man ved IPL skyder lysstråler på blodkarret, hvor begge har det formål at få karret til at lukke sig sammen og forsvinde.
 
Fordelen ved at vælge sklerosering er, at det er mere effektivt og giver permanente resultater, hvor karsprængningen altså forsvinder for altid. Desuden benyttes IPL til små røde karsprængninger, hvor sklerosering benyttes til mellemstore blå-lilla karsprængninger, primært på benene, som oftest er dem, der kan være generende for mange.
karsprængninger

Ofte stillede spørgsmål:

Sklerosering er en behandling, hvor man indsprøjter en væske direkte ind i blodkarret, hvilket får karrene til at lukke sig og forsvinde.

 

Sklerosering fungerer ved at indsprøjte en væske, der får blodkarret til at klistre sig sammen og derved lukkes.

Ved behandling med IPL skyder man med lysstråler på blodkarret, der varmes op og lukkes ved, at det ”smelter”. Denne metode bruges oftest på mindre, røde karsprængninger f.eks. i ansigtet, hvor sklerosering benyttes til blå-lilla karsprængninger på benene.

Behandlingen foregår ved at en af vores dygtige sygeplejerske sprøjter væsken ind i blodkarrene men en lille tynd nål. Karrene trækker sig herefter sammen og lukkes.

Nej, behandlingen kan svie lidt, men den er ikke smertefuld.

Vi behandler ben med sklerosering.

 

Nogle vil se resultater med det samme, men de fleste vil se resultatet af behandlingen 4-8 uger efter behandlingen.

Ja, de er permanente i den forstand, at de blodkar, der er forsvundet, ikke kommer igen. Dog kan man godt få nye karsprængninger med tiden.

Der kan i sjældne tilfælde opstå̊ sår eller infektioner, der efterfølgende giver blivende ar, eller fremkomme en overfladisk veneblodprop med forbigående smerte og hævelse på stedet. Der kan i ekstremt sjældne tilfælde ses en generel allergisk reaktion eller ved indsprøjtning i arterier opstå større områder med blivende vævsdød, hvor området evt. skal skæres væk.

Undgå sauna, træning og motion 4-7 dage efter for at ikke at øge blodgennemstrømning i benene.

Du kan ikke få behandlingen, hvis du er gravid eller ammer. Hvis du har diabetes, kan du kun i få tilfælde behandles.

Det anbefales, at man bruger støttestrømpe 2-7 dage efter ens behandling for at få den bedste effekt af behandlingen. Støttestrømpen fremmer også helingsprocessen, og du har derfor mulighed for at få hurtigere resultater ved at benytte den. Derfor giver vi støttestrømper med gratis ved alle behandlinger med sklerosering ved os, da vi gerne vil give dig de aller bedste resultater.

Få adgang til VIP-Sale 

48 timer eksklusive tilbud

Skal vi ringe dig op?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, eller har du brug for hjælp til booking? Indtast dine oplysninger – og vi ringer dig op hurtigst muligt!